TEMPAHAN DAN PENGGUNAAN BILIK LATIHAN

Pejabat Bendahari UiTM menyediakan kemudahan bilik latihan bagi penggunaan staf UiTM. Terdapat 2 bilik latihan (Bilik Latihan 1 & Bilik Latihan 2) yang dilengkapi dengan pelbagai kemudahan, Bilik latihan Pejabat Bendahari sesuai untuk kegunaan latihan,seminar, kursus, mesyuarat dan bengkel.

Lokasi Bilik Latihan 1 & Bilik Latihan 2 adalah terletak di Jabatan Pengurusan Perolehan & Aset, Pejabat Bendahari, UiTM Shah Alam.

Berikut adalah kemudahan yang disediakan di bilik latihan Pejabat Bendahari UiTM:

1. a) Bilik Latihan 1 (Kapasiti : 40 orang)
  • Meja seminar
  • Kerusi
  • WiFi untuk capaian internet
  • LCD Projector & Skrin
  • Sistem Audio (PA System - Speaker & Microphone)
  • White board
  • White screen
  • Televisyen (TV) 65”
  1. b) Bilik Latihan 2 (Kapasiti : 35 orang)
  • 35 biji komputer dengan capaian internet LAN